Kirjavalikoimamme

E.C. Prophet: Ennakoi tulevaisuutesi: ymmärrä kosmisen kellon syklit

Mitä ottaa huomioon, kun kulkee henkisellä polulla? Mitä haasteita saattaa kohdata ylösnousemuspolulla? Millainen korkeampi ja henkisempi merkitys tavallisilla astrologisilla merkeillä on takanaan? Mistä tietää, millaista karmaa milloinkin voi kohdata ja mitä tehdä sen suhteen?

Muun muassa näihin kysymyksiin voi löytää vastauksia Elizabeth Clare Prophetin teoksesta Ennakoi tulevaisuutesi: ymmärrä kosmisen kellon syklit. Prophet valoittaa teoksessaan ennenkuulumattoman kosmisen kellon -tieteen periaatteet ja käytännön. Kosminen kello jakaantuu astrologisten merkkien mukaan kahteentoista osaan. Merkeistä annetaan kuitenkin uusi, henkisempi tulkinta.

Kirja auttaa ymmärtämään, kuinka elämäsi vuodet ja kuukaudet kulkevat kosmisella kellolla ja kuinka näin voit jossain määrin ennakoida tulevaisuuttasi. Kirja tarjoaa useita tapoja tarkastella kosmista kelloa. Kirjan opetus on koottu Elizabeth Clare Prophetin monista luennoista ja opetuksista useiden vuosien varrelta.
Ota uusia askelia henkisen kehityksen polulla, lisää astrologian ymmärrykseesi uusi henkinen näkökulma, muunna karmaasi tieteellisesti – kosmisen kellon avulla. Hinta: 25 €


E.C. Prophet: Karma ja jälleensyntyminen

Olemme kaikki olleet täällä aiemmin…

Sana karma on arkipäiväistynyt. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, mitä se oikeastaan tarkoittaa tai miten käsitellä sitä. Tämä oivaltava kirja auttaa sinua tarttumaan menneiden elämien karmallisiin yhteyksiin, jotka ovat auttaneet luomaan elämäsi tämänpäiväiset olosuhteet.

Tulet huomaamaan, kuinka tekosi menneissä elämissä – sekä hyvät että pahat – vaikuttavat siihen, mihin perheeseen synnyt, kuka vetää sinua puoleensa ja miksi jotkut ihmiset hermostuttavat sinua. Opit ryhmäkarmasta, siitä mitä teemme elämien välillä, ja mitä sanottavaa karmasta ja jälleensyntymisestä on idän ja lännen suurilla valaistuneilla, kuten Jeesuksella. Ennen kaikkea saat selville, kuinka muuttaa karmalliset kohtaamisesi suurenmoisiksi mahdollisuuksiksi muokata haluamasi tulevaisuus.

Hinta: 21 €


E.C. Prophet: Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet

Sitä yhtä oikeaahan me kaikki etsimme, mutta rakkauteen ja suhteisiin liittyviä odotuksiamme sävyttävät usein elokuvien ja median luomat mielikuvat romanttisesta rakkaudesta. Alamme uskoa, että jokin on varmasti kauhean väärin, jos suhteemme tai avioliittomme ei muistuta onnen seitsemättä taivasta tai täytä täydellisesti jokaista tarvettamme. Teoksessa Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet: Henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin maailmankuulu kirjailija Elizabeth Clare Prophet jakaa kanssamme kipeästi tarvitsemamme henkisen näkökulman rakkauteen, seksuaalisuuteen ja suhteisiin. Jokaisella suhteella on haasteensa – olipa kumppanimme sielukumppani, kaksoisliekki tai niin sanottu karmallinen kumppani. Kirjoittajan mukaan niin läheisissä suhteissamme kuin oikeaa rakkautta etsiessämme etsimmekin todellisuudessa eheyttä ja tämä tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden syvään henkiseen kasvuun ja sisäiseen muutokseen. Lämpimän myötätuntoisesti Elizabeth Clare Prophet tutkiskelee suhteiden todellista tarkoitusta ja voimaa. Hänen syvälliset oivalluksensa yhdessä käytännön työkalujen ja tekniikoiden kanssa osoittavat lukijalle, miten avata sydän, henkistää suhteet ja vetää puoleensa korkein rakkaus, joka on jokaisen ulottuvilla. Hinta: 23,50 €


Seitsemän energiakeskustasi kirjan kansi

Käytännön henkisyyden taito

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien
ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä Henkeen
arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella
omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.
Kirja sisältää luovia tekniikoita, joita voimme käyttää
kohentaaksemme itseämme ja maailmaa ympärillämme, ja
siinä esitetyt maailman suurten henkisten perimätietojen
ikiaikaisesta viisaudesta kootut käytännön henkisyyden
avaimet ovat elämällemme oleellisen merkittäviä myös tänä
päivänä. Hinta: 14 €


Seitsemän energiakeskustasi kirjan kansi

E.C. Prophet: Seitsemän energiakeskustasi

Seitsemän energiakeskustasi sisältää kehon hienovaraisen energiajärjestelmän tieteeseen perustuvia vaikuttavia näkemyksiä ja työkaluja eheyteen. Kirja ammentaa maailman henkisten perinteiden viisaudesta osoittamaan sinulle miten voit ravita sieluasi henkilökohtaisen kasvun seitsemän tason kautta.

Sisältää katsauksen kokonaisvaltaisiin menetelmiin, jotka auttavat palauttamaan kehon energiatasapainon - alkaen homeopatiasta, vitamiineista ja kylpylähoidoista meditaatioon, vakuutuksiin ja visualisointeihin. Hinta: 14 €


E.C. Prophet: Sinun sielusi tarina kirjan kansi

E.C. Prophet: Sinun sielusi tarina

Sielua on verrattu helmeen, joka on heitetty aineellisen maailmankaikkeuden mereen. Meidän elämämme päämäärä on etsiä tätä helmeä ja löytää oma todellinen identiteettimme.
Sinun sielusi tarina -kirjassa Elizabeth Clare Prophet kertoo sielusi tarinan. Se on kertomus heräämisestä ja voittamisesta. 92 sivua. Hinta: 14 € PAINOS LOPPU


Lois Drake:  Issa: Jeesuksen vaellusvuodet idässä kirjan kansi

Lois Drake: "Issa: Jeesuksen vaellusvuodet idässä"

(romaani)
Tarina Jeesuksen nuoruudesta. Tuhansien peninkulmien päässä Betlehemistä on kaksi mahtavaa ja arvoituksellista voimaa lähenemässä toisiaan. Kushanit. Kadonnut keskiaasialainen sivilisaatio ja sen salainen järjestö, joka kantaa Sinettiä ja jolla on hallussaan Muinaisten Viisaiden voima. Jeesus. Teinipoika, joka jättää kotinsa ja perheensä lähteäkseen Intiaan… ja josta tulisi maailman Vapahtaja. Voivatko kadonneen Kushanin kuningaskunnan ja Jeesuksen "kadonneitten" vuosien yhteys tarjota meille oivalluksia tänään? Hinta: 19 €


Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin kirjan kansi

E.C. Prophet: "Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin"

Nykyajan henkisyyden uranuurtajan, Elizabeth Clare Prophetin, haastattelusarja ylösnousseiden mestareiden opetusten perusteista äänitettiin kolmentoista viikon ajan Los Angelesin Kievin radioasemalla. Tämä syvälle luotaava kirja, joka pohjautuu tähän haastattelusarjaan osoittaa askel askeleelta avaimet henkilökohtaiseen valaistumiseen. Elizabeth Clare Prophet käsittelee näihin opetuksiin perustuen elämän syvimpiä mysteereitä ja ajankohtaisia aiheita kuten karma ja jälleensyntyminen, seksuaalisuus ja henkisyys, aura, henkinen paraneminen sekä mysteerikoulut.
Tämä on kirja, joka pitäisi löytyä jokaisen henkisen etsijän kirjahyllystä. Hinta: 25,46 €


Miten voit pyytää enkeleitä suojelemaan itseäsi ja rakkaitasi kirjan kansi

E.C. Prophet: "Miten voit pyytää enkeleitä suojelemaan itseäsi ja rakkaitasi"

Tosikertomuksia Arkkienkeli Mikaelista. Arkkienkeli Mikael kuvataan juutalaisissa, kristillisissä ja islamilaisissa pyhissä kirjoituksissa ja perinteessä suurimmaksi ja kunnioitetuimmaksi enkeliksi. Tämä kirjanen sisältää myös suojelukutsuja arkkienkeli Mikaelille ja sinisen liekin enkeleille. Ota kutsut käyttöösi ja lisää näin päivittäisten rukoustesi voimaa. 84 sivua. Hinta: 13,24 €


Sydämen alkemia kirjan kansi

E.C. Prophet & P.R. Spadaro: "Sydämen alkemia - Miten saan ja annan enemmän rakkautta"

Kirjan syvälliset ja ainutlaatuiset oivallukset opettavat meitä tuntemaan kallisarvoisinta ja väärinymmärretyintä osaamme, sydäntämme. Ne osoittavat, että vaikka rakkaus pitää sisällään myötätuntoa ja hoivaamista, se voi myös olla voimallista ja käytännöllistä - ja se voi panna alulle henkisen kehityksen. Kirjasta opit, miten sydämeltään kypsä ihminen selvittää asiat, jotka estävät häntä antamasta ja saamasta enemmän rakkautta. Opit, miten voit tulla sydämeltäsi lempeämmäksi ja voimistaa sydäntäsi, ja saada siten parempia ihmissuhteita. Ja jos olet valmis oppimaan, rakkauden vaativimmat läksyt voivat avata sinulle tien parempaan rakkauteen ja tapaan rakastaa. 185 s. Hinta: 12,50 €


Korkeamman Minäsi voima kirjan kansi

E.C. Prophet: "Korkeamman Minäsi voima - Löydä johdatus ja muutu henkisesti"

Kirjan käytännölliset ohjeet auttavat luomaan läheisen ja toimivan suhteen Hengen kanssa. Ollessasi sopusoinnussa korkeamman Minänsä kanssa olet luonnostasi rakastavampi ja herkempi toisia kohtaan ja huomaat herkemmin lähimmäistesi tarpeet. Löydät helpommin elämäsi tarkoituksen ja luovuutesi pääsee puhkeamaan kukkaan. 71 s. 13,24 €. (2. painos)


Luova yltäkylläisyys  kirjan kansi

E.C. Prophet & M.L. Prophet: "Luova yltäkylläisyys : avaimia henkiseen ja aineelliseen hyvinvointiin"

(Käytännön henkisyyttä -sarja)

Yltäkylläisyys tarkoittaa aineellisen hyvinvoinnin lisäksi myös henkistä yltäkylläisyyttä -- rakkauden, viisauden ym. yltäkylläisyyttä elämässämme. Kirjassa neuvotaan kuinka poistaa esteitä vaurauden tieltä ja kuinka toteuttaa unelmat, ja siinä käsitellään muun muassa ns. aarrekartan tekoa. 106 s. 13,24 €.


Violettiliekki kirjan kansi

E.C. Prophet: "Violettiliekki kehon, mielen ja sielun parantamiseksi"

(Käytännön henkisyyttä -sarja)

Kirja perehdyttää lukijansa kutsumaan violettitulen puhdistavaa ja virkistävää voimaa dekreiden ja visualisaatioiden avulla. Violettiliekki voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, parantaa ihmissuhteita helpottaa elämää muuntamalla negatiivisen energian positiiviseksi. 83 s. 13,24 €.


Kaksoisliekkejä ja sukulaissieluja kirjan kansi

E.C. Prophet: "Kaksoisliekkejä ja sukulaissieluja - rakkauden ja ihmissuhteiden henkiset ulottuvuudet"

*** Painos loppu ***

(Käytännön henkisyyttä -sarja)

Rakkauden ja täydellisen kumppanin kaipuu on pohjimmiltaan eheyden kaipuuta. Kirja valottaa ihmissuhteiden henkisiä ulottuvuuksia mm. sukulaissielujen, kaksoisliekkien ja sielunkumppanien käsitteiden kautta. Opit ymmärtämään, kuinka menneiden elämien teot vaikuttavat nykyisissä ihmissuhteissamme, ja kuinka voit lopulta eheytyä ja löytää Sen Oikean. 139 s. 14 €.


Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa kirjan kansi

E.C. Prophet: "Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa"

(Käytännön henkisyyttä -sarja)

Lähettiläs kertoo tässä käytännön oppaassa kuinka voit työskennellä enkeleiden kanssa päivittäisessä elämässäsi. Voit pyytää heidän apuaan kaikessa - kadonneiden avaimien löytämisestä aina sotien lopettamiseen saakka. Saat yksityiskohtaista tietoa seitsemästä arkkienkelistä: Mikaelista, Jofielista, Chamuelista, Gabrielista, Rafaelista, Urielista ja Zadkielista sekä siitä, kuinka voit saada heihin yhteyden. Sisältää myös inspiroivia kertomuksia siitä, kuinka enkelit ovat astuneet ihmisten elämään vastauksena heidän rukouksiinsa ja uskoonsa. 47 s. 13 €. (Uusintapainos)


Äänen luova voima kirjan kansi

E.C. Prophet: "Äänen luova voima"

Jatkoa enkelikirjan aloittamalle ”Käytännön henkisyyttä” -sarjalle. Aiheina kirjasessa mm. ääni luomisen energiana, mantrat, rukoukset, dekreet ja mahtikäskyt, esimerkkejä Puhutun Sanan tieteen soveltamisesta jokapäiväisessä elämässämme. 70 s. 11,72 €.


Oppilas ja polku kirjan kansi

El Morya : Oppilas ja polku

Mestari El Morya osoittaa selvän tien kaikille, jotka pyrkivät korkeammalle tietoisuuden ja henkisyyden tasolle. Oivalluksineen ja mietiskelyineen kirja antaa sinulle El Moryan sydämestä ja mielestä tulevia henkilökohtaisia ohjeita, joita ilman ei yksikään vakavasti totuutta etsivä ihminen halua olla. Kirja on todellinen helmi! 150 s.  23,42 €


Ylösnousemus kirjan kansi

Serapis Bey: "Ylösnousemus"

Ylösnoussut mestari Serapis Bey osoittaa, että ylösnousemus on elämän päämäärä. Hän opettaa kuinka elää täyttä elämää tässä ja nyt, ja nousta siihen korkeaan todellisuuteen joka on sielun ikuinen olinpaikka. Tämä voi olla tärkein koskaan lukemasi kirja! 148 s. 23,42 €.